Steak tomahawk
10.08.2023
posolit,trošku pomazat olejem,nechat 2-3 hodiny v teple srovnat teplotu,a šup s ním na gril
posolit,trošku pomazat olejem,nechat 2-3 hodiny v teple srovnat teplotu,a šup s ním na gril
Podařilo se nám sehnat skoro kilový kousek masa Wagyu od
WAGYU FARMA MÜLLER
Na začátku byla otázka,jak tento vzácný kousek masa připravit
Zvítězila příprava na venkovním grilu,na litinovém plátu
Žádné solení,žádné nakládání,prostě jen na rozpálený plát..až jsem měl opravdu strach co provedu
Z každé strany cca 8 min až byla uvnitř teplota 55-57 min..pak zabalit na 5 min do alobalu...a začít krájet a lehce,opravdu jen lehce posolit
Tak výborné-štavnaté -jemné maso jsem ještě neměl
Doporučuju ochutnat někde kde dělají